Crematorium en Uitvaartcentrum Dela Ölandhorst in Lelystad

Toen Yarden (nu DELA) destijds haar nieuwe huisstijl introduceerde, werd Crematorium Ölandhorst in Lelystad gebruikt als voorbeeld. De luxe gestoffeerde banken en het gebruik van warme kleuren in zowel de aula als in de koffiekamer en het uitvaartcentrum creëren een gevoel van warmte en troost.

Met 190 zitplaatsen en 110 staanplaatsen is de aula groot genoeg als je veel gasten verwacht. Vanuit de aula heb je een prachtig uitzicht over de bosachtige omgeving, waar ook de gemeentelijke begraafplaats is gelegen. Daarnaast zijn er in Ölandhorst uitstekende audio- en videofaciliteiten, zodat gasten eventueel ook online via een livestream kunnen meekijken.

Als je op een meer persoonlijke manier afscheid wilt nemen, kun je gebruik maken van de huiskameraula. Hier kun je samen met maximaal 20 personen afscheid nemen van je dierbare, met eventueel tijdens of na de uitvaart een hapje en een drankje.

Het uitvaartcentrum van Ölandhorst heeft naast een centrale koeling ook 24-uurskamers. Als je hiervoor kiest, krijg je een sleutel en kun je op elk moment naar je dierbare toe gaan zonder daarvoor een afspraak te maken. Je kunt de kamer ook naar eigen smaak inrichten en een persoonlijke touch geven.

Na de uitvaart in de aula of huiskamer kun je samenkomen in de koffiekamer. Deze is niet zo groot in Ölandhorst, maar gelukkig zijn er in Lelystad en Almere genoeg restaurants en bijzondere locaties die uitermate geschikt zijn voor een condoleance na de uitvaart.

Strandbrasserie de Jutter (in de volksmond De Strandjutter)
Strandweg 16
1353 CZ Almere

Loetje Almere Noorderplassen (voorheen Boathouse)
Noorderplassenweg 150
1316 VV Almere

Stadslandgoed “De Kemphaan”
Kemphaanstraat 1
1358 AD Almere

De Waterlely
Vlotgrasweg 11
8219 PP Lelystad

 

Bekijk meer uitvaartlocaties in omgeving Lelystad & Almere en/of neem contact op met Joyce voor het verzorgen van een uitvaart in de Ölandhorst:

 

Het adres van het uitvaartcentrum & crematorium Ölandhorst is Oostranddreef 1, 8212 AZ Lelystad

 

 

* Foto’s zijn geplaatst met toestemming van de opdrachtgever.
Mocht u zich herkennen op een van de foto’s en dat niet willen, laat het mij weten dan verwijder ik de foto direct.