Uitvaartcentrum Den Hull, Hilversum

Echte Hilversummers zeggen: van Vuure da’s een dure, bij Dekker lig je lekker en in den Hull lig je voor lul. Den Hull werd van oudsher gerund door de GUV, Gooische Uitvaart Verzorging voordat het door Yarden en Dela werd overgenomen.

Omdat mijn achtergrond Yarden franchise is ken ik den Hull heel goed. Ik ben er vaak te vinden namens DELA of Zorg & Uitvaart. Nadat Dela het uitvaartcentrum overgenomen heeft, werken de meeste Gooische Uitvaartverzorging medewerkers daar nu nog steeds, dus het voelt al snel vertrouwd.

De opmerking dat je bij den Hull voor l.. ligt is natuurlijk nonsens. Den Hull is een mooi statig gebouw, de inrichting is klassiek, het is goed onderhouden en het straalt kwaliteit uit.

Er zijn verschillende opbaarkamers, een centrale koeling en ruimte voor condoleances of een kleinschalige uitvaart.

Wat je tegenwoordig steeds vaker ziet is dat er helemaal geen uitvaartceremonie wordt gehouden in een crematoriumaula, maar wel een informele condoleance overdag met lekkere hapjes, drankjes en eventueel ook bier en wijn. Na de condoleance wordt de kist dan naar het crematorium gebracht. Dat kan ik voor je doen, dat kunnen we ook samen doen natuurlijk. Maar je kan er ook zelf met de kist naar toe rijden, als je dat zou willen.

Er is heel veel mogelijk, want een condoleance hoeft natuurlijk niet per se in een uitvaartcentrum plaats te vinden. Jullie favoriete restaurant kan ook prima functioneren als condoleanceruimte.

Neem contact op met Joyce van Helden voor het verzorgen van een uitvaart in Uitvaartcentrum Den Hull:

 

Uitvaartcentrum Den Hull ligt aan de Utrechtseweg 11, 1213 TK in Hilversum, vlakbij het centrum en het station.