joyce helden uitvaartverzorging


Joyce van Helden Uitvaartzorg

Lorem ipsum..

Joyce van Helden, Uitvaartverzorgster in Almere, Bussum, Huizen e.o.

Bij Yarden (nu DELA) uitvaartzorg heb ik veel ervaring opgedaan als zelfstandig uitvaartondernemer. Yarden kende een franchiseformule waar ik altijd met heel veel voldoening uitvaarten heb verzorgd voor nabestaanden van een persoon die verzekerd was bij Yarden / Dela.
Ook werd ik regelmatig gebeld door nabestaanden zonder uitvaartverzekering of een verzekering elders. Deze uitvaarten verzorgde ik dan volledig zelfstandig.
Door de overname van Yarden door Dela is de franchiseconstructie komen te vervallen, maar ik zal altijd met warme herinneringen terugdenken aan Yarden. Ik ben nog steeds uitvaartondernemer en nabestaanden die mijn hulp nodig hebben kunnen mij ook nog steeds bellen. Mijn dienstverlening is onveranderd. Echter, omdat Dela geen franchiseformule heeft is mijn naam gewijzigd van Yarden & Joyce van Helden uitvaartzorg maar Joyce van Helden Zorg & Uitvaart.

Een bewuste keuze om Zorg & Uitvaart te communiceren, tenslotte bestaat rouw uit veel meer dan alleen de uitvaart.
De week voorafgaand is ook belangrijk in het rouwproces, waar de één behoefte heeft om veel zelf te doen kan iemand anders het juist fijn vinden als ik veel uit handen neem. Alles mag, ik help je waar nodig.

Ik ben 24/7 bereikbaar om u te helpen op 06-1881 80 80

 

* Foto’s geplaatst zijn met toestemming van de opdrachtgever. Mocht u zich herkennen op een van de foto’s en dat niet willen laat het mij weten dan verwijder ik de foto direct.

Berichten