Technische crematie plus pakket

Een crematie zonder uitvaart kan een alternatieve manier zijn om afscheid te nemen van een geliefde, waarbij de nadruk ligt op eenvoud. In plaats van een traditionele uitvaartceremonie, kun je ervoor kiezen om na het overlijden direct over te brengen naar crematorium Cremaere, zonder dat er een dienst of plechtigheid aan voorafgaat.
 
Een technische crematie hoeft zeker niet koel of kil te zijn maar kan juist aantrekkelijk zijn voor mensen die de voorkeur geven aan een heel intiem afscheid, weg van de formele structuur van een traditionele uitvaart. Het biedt ook flexibiliteit voor nabestaanden om op hun eigen manier afscheid te nemen, zonder de druk van een georganiseerde ceremonie.

Een technische crematie kan de kosten van een traditionele crematie aanzienlijk verlagen, omdat er geen kosten zijn voor een uitvaartdienst. Dit kan een passende optie zijn voor mensen die op zoek zijn naar een meer budgetvriendelijke afscheidsregeling in het goedkoopste crematorium van Nederland.

technische crematie
technische crematie

Hoewel een crematie zonder uitvaart misschien niet voor iedereen geschikt is, biedt het een waardevolle keuze voor degenen die op zoek zijn naar een meer ingetogen en persoonlijke manier om afscheid te nemen van een dierbare. Met respect voor individuele wensen en behoeften, biedt deze benadering een eigentijdse en passende manier om te gedenken en te herinneren.

Het onderstaande pakket is gebaseerd op een overlijden thuis, het is een vast pakket en inclusief alle te verwachten kosten. Bij een overlijden in het ziekenhuis kunnen er meerkosten zijn.

 

Voorbeeld begroting technische crematie:

Dienstverlening Joyce van Helden Zorg & Uitvaart inclusief basis uitvaartkist van licht hout, laatste verzorging en één vervoersbeweging
€1.595,-
   
Basis uitvaartkist van licht hout inbegrepen € 0,00
Samen met naasten thuis wassen en aankleden overledene of laatste verzorging door alleen de uitvaartverzorger inbegrepen € 0,00
Ter plekke afscheid nemen en uitgeleide doen € 0,00
Overbrengen naar crematorium Cremaere inbegrepen € 0,00
Akte van overlijden, inbegrepen € 0,00
Voor u voorgeschoten (pro memorie-posten)  
Gebruik koeling inbegrepen € 0,00
Technische crematie Cremaere inbegrepen € 0,00
                
TOTAAL €1.595,-