Uitvaartlocatie De Waterlely

Een betoverend mooie plek tussen Almere en Lelystad. De Waterlely ligt midden in een natuurpark aan het water. Er is een rustige sfeer, gemoedelijk en persoonlijk.
De Waterlely is ingericht met mooie houten details en er zijn ramen rondom zodat je van alle kanten uitzicht hebt over de prachtige natuur. Alle seizoenen zijn er prachtig en elke keer weer anders.

Je denkt misschien niet meteen aan deze charmante locatie om daar een uitvaart te organiseren, toch kan het heel goed. De Waterlely heeft namelijk alle faciliteiten in huis om een prachtige herinnering over te houden aan een droevige gebeurtenis. Je kan er muziek luisteren en foto’s kijken. Er zijn goede parkeerfaciliteiten en heel belangrijk; privacy. Ongeveer 80 personen kunnen plaatsnemen.
De stoelen zijn los. Zo kan je zelf bepalen hoe je de stoelen wil plaatsen. Dat kan in ‘theater opstelling’, in een u-vorm of in een cirkel rondom de uitvaartkist.

Je huurt de locatie voor een dagdeel, de kosten zijn heel goed te overzien. Daar waar veel locaties de hoofdprijs vragen als het om een uitvaart gaat, is deze locatie goed geprijsd.
Bovendien kan je in alle rust en privacy afscheid nemen van je dierbare.
De nazit kan daar ook prima, want de eigenaar van de Waterlely is Haje restaurants. In hetzelfde natuurpark is ook een restaurant gelegen van Haje. Daar kom je langs als je naar de Waterlely loopt.

Kortom: niets dan lof voor deze unieke plek.

 

Het adres van Uitvaartlocatie De Waterlely is Vlotgrasweg 11, 8219 PP Lelystad

 

* Foto’s geplaatst zijn met toestemming van de opdrachtgever.
Mocht u zich herkennen op een van de foto’s en dat niet willen laat het mij weten dan verwijder ik de foto direct.