Bijzondere Uitvaartlocatie De Jutter, strandbrasserie in Almere

Even bijkomen van een emotionele dag. De Jutter is een fijne plek om na de uitvaart een hapje of drankje te doen. Heb je er echter wel eens aan gedacht om de uitvaart of condoleance in de Jutter te organiseren? Dat is namelijk ook mogelijk. Er zijn 43 zitplaatsen aan vaste tafels en er is ook een gezellig buitenterras.
Bij de Jutter is voldoende privacy om in een besloten groep afscheid te nemen van je overleden dierbare. Met een hapje en een drankje kunnen we op informele wijze herinneringen delen over jullie leven samen.
 

Op de dag van het afscheid zullen wij jullie dierbare overledene overbrengen naar de Jutter. Meestal is de familie dan ook als eerste aanwezig. Dat geeft ons de tijd om de kist naar binnen te begeleiden, de rouwbloemen neer te zetten en eventueel persoonlijke spulletjes. Gasten druppelen binnen en jullie maken een praatje met iedereen. Wij bieden de gasten iets te drinken aan. Op de tafels staan lekkere hapjes, wellicht zelfs datgene waar de overledene zelf ook van hield. Nadat iedereen binnen is, begint het ceremoniële gedeelte.

Een ander idee is om geen ceremonieel gedeelte te houden, maar op informele wijze drankjes en hapjes te nuttigen. De kist is er meestal dan ook bij maar het kan ook anders. Op deze manier wordt het eerder een informele condoleance. Na de condoleance kun je ervoor kiezen om de kist in klein comité naar Crematorium Almere te begeleiden. Tijdens het regelgesprek kunnen we samen nadenken over de vorm van de ceremonie, eventuele condoleance of nazit.

 

Het adres van strandbrasserie De Jutter is Strandweg 16, 1353 CZ Almere

 

 

* Foto’s geplaatst zijn met toestemming van de opdrachtgever.
Mocht u zich herkennen op een van de foto’s en dat niet willen laat het mij weten dan verwijder ik de foto direct.