Crematorium Kruidenwijk in Almere Stad

Crematorium Almere in Kruidenwijk biedt alle dienstverlening rondom de uitvaart onder één dak. Crematorium Almere beschikt over een uitvaartcentrum, daar kan je rustig afscheid nemen van je overleden dierbare. Er is een gezellig ingerichte koffiekamer waar je na de uitvaart samen kan komen met een hapje en een drankje.
De ruime aula is mooi ingericht met warme kleuren en houten accenten. Er zijn 130 zitplaatsen en 80 staanplaatsen.
En er is ook een Grand Café waar je op een informele manier de uitvaart kan laten plaatsvinden. Het is heel goed geschikt is voor kleinere groepen mensen.

In het Grand Café van Crematorium Almere is een beeldscherm aanwezig waar je foto’s kan laten zien of video’s. Vanzelfsprekend kun je ook muziek luisteren. In deze ruimte kan je op traditionele manier afscheid nemen, maar de ruimte leent zich ook heel goed voor een informele setting waarbij de gasten binnen druppelen, iets te drinken krijgen en plaatsnemen aan een tafeltje, of in een halve cirkel rondom de overledene. Waarna je samen op intieme wijze afscheid kan nemen.

Een plakje cake tijdens het condoleren is al lang niet meer. Met consumpties kun je ook sfeer creëren. Aan het einde van de dag een biertje met een bitterbal, in de middag een luxe belegd broodje of in de ochtend een petitfour met koffie of thee.
Er is een uitgebreide menukaart waar je uit kan kiezen. Staat jullie favoriete consumptie niet op de consumptielijst? Vraag ernaar, meestal kan het wel besteld worden.

Qua faciliteiten heeft Crematorium Almere ook alles in huis. Er is een goed audio- en videosysteem en een livestream voor degene die niet fysiek aanwezig kunnen zijn. Als uitvaartverzorger kan ik een prachtige compilatie maken met muziek en foto’s zodat het afscheid een waardevolle herinnering wordt.

De sfeer in Crematorium Almere is gemoedelijk en gastvrij, alle medewerkers zijn behulpzaam en zeer attent.

Bekijk meer uitvaartlocaties in de omgeving van Almere en/of neem contact op met Joyce voor het verzorgen van een uitvaart in de Crematorium Almere:

Wil je de condoleance na de uitvaart op een andere locatie in Almere dan in de koffiekamer van Crematorium Kruidenwijk? Almere heeft leuke restaurants waar je met een groep samen kan komen. Ook bijzondere locaties zoals De Waterlely in Natuurpark Lelystad of Stadslandgoed ‘De Kemphaan’ lenen zich uitstekend voor een fijn samenzijn na de crematieplechtigheid.

Strandbrasserie de Jutter (in de volksmond De Strandjutter)
Strandweg 16
1353 CZ Almere

Loetje Almere Noorderplassen (voorheen Boathouse)
Noorderplassenweg 150
1316 VV Almere

Stadslandgoed “De Kemphaan”
Kemphaanstraat 1
1358 AD Almere

De Waterlely
Vlotgrasweg 11
8219 PP Lelystad

 

Het adres van Crematorium en Begraafplaats Almere is Kruidenweg 3 (postcode 1312 SR)

Nb het andere crematorium in Almere is Cremaere in Almere Buiten.