Wat kost een uitvaart?
Je kan het natuurlijk zo duur maken als je zelf wilt. Een intieme huiskamer uitvaart kost minder dan een crematorium aula maar kan een mooie herinnering worden.
De totale uitvaartkosten zijn afhankelijk van de prijzen van de uitvaartkist, de opbaring, oplage en vormgeving van de rouwkaart, begraafplaats of crematorium en de afscheidsceremonie. Wij zullen je binnen 24 uur een kostenopgave overhandigen, zodat je waar nodig je keuzes nog kunt bijstellen.
Bel of app mij, dan kijken we samen wat bij jullie past: 06-18818080

Uitvaartverzekeringen
Aan het begin van 2023 is de naam van mijn bedrijf gewijzigd van Yarden & Joyce van Helden Uitvaartzorg naar Joyce van Helden Zorg & Uitvaart in Almere. Door de overname van Yarden door Dela, toen Yarden in financiële problemen verkeerde, kwam de franchiseconstructie te vervallen. DELA hanteert namelijk geen franchiseformule. Vanwege mijn achtergrond als voormalig Yarden-franchisenemer word ik regelmatig gebeld door nabestaanden die voor de tweede of soms zelfs derde keer met een overlijden te maken hebben. Ze vragen zich af of ik hen kan helpen, omdat mijn naam niet meer het woord Yarden bevat. Gelukkig kan ik hen dezelfde dienstverlening bieden als ze van mij gewend zijn, omdat ik een goede samenwerking heb met DELA.
Daarnaast kan ik je ontzorgen door de financiële afhandeling bij de meeste grote verzekeringsmaatschappijen uit handen te nemen, zodat je geen uitvaartkosten uit eigen zak hoeft voor te schieten.