Top 10 Uitvaartmuziek ’22

Nederlandse artiesten zijn goed vertegenwoordigd in de top 10 Uitvaartmuziek van 2022.
Maar liefst 8 van de 10 meest gedraaide nummers tijdens uitvaartdiensten zijn gemaakt of gespeeld door Nederlandse artiesten. De top 3 van deze lijst,  gepubliceerd door uitvaartcoöperatie DELA, wordt gevormd door Sarah Brightman & Andrea Bocelli (Time to Say Goodbye), gevolgd door Danny Vera (Rollercoaster) en André Rieu & Mirusia Louwerse (Ave Maria) staan op de derde plaats.
DELA verzorgt elk jaar meer dan 50.000 uitvaarten. De lijst van meeste gedraaide nummers is samengesteld op basis van meer dan 35.000 nummers die zijn afgespeeld in circa 30 crematoria en uitvaartcentra van DELA.

Indien de overledene zelf geen wensen heeft opgesteld t.a.v. de uitvaartmuziek en/of je weet niet zo goed welke muziek bij zijn of haar uitvaart past dan zou je bijvoorbeeld deze gehele top100 van uitvaartmuziek kunnen bekijken voor suggesties.
Uiteraard kan ik ook met jullie meedenken over de keuze van de muziek.