Crematorium Laren

Crematorium Laren is gelegen bij knooppunt Eemnes, tegen Hilversum aan en dus makkelijk bereikbaar vanaf de A27 en de A1. 
Het is een modern gebouw met grote raampartijen in de aula zodat je volop zicht hebt over het boslandschap. Er zijn in totaal 165 zitplaatsen verdeeld over de banken in de aula en het balkon. De kwaliteit van Crematorium Laren is in alle opzichten hoog. Zo is er een extra groot scherm in de aula voor beeld, ultra moderne audio en zeer kundig personeel. In de aula is ook een vleugel aanwezig voor men die live willen spelen en vanzelfsprekend kan je ook via livestream mee laten kijken.
Bij crematorium Laren zijn altijd ruim voldoende medewerkers aanwezig zodat je in alle rust afscheid kan nemen en je je werkelijk ontzorgd kan voelen. Wanneer de rouwauto aankomt staan er medewerkers buiten om de rouwstoet op te vangen, bij de gastenhal staat altijd een gastdame of heer om vragen te beantwoorden of de weg te wijzen. Ook bij vertrek is altijd iemand in de buurt om de deur te openen of nog een vraag te beantwoorden. 
 
Voor kleinere groepen kan je gebruik maken van de familiekamer, ook daar is een beeldscherm aanwezig zodat je een videopresentatie kan zien met foto’s en muziek. 
Ook de nazit is uitstekend geregeld bij Crematorium Laren. Doordat er flexibele schuifmuren aanwezig zijn kan je de ruimte groter of juist kleiner maken. Er is een goede keuken voor de nazit en het personeel is erg service gericht en vriendelijk.
 
 

Bekijk meer uitvaartlocaties in omgeving ’t Gooi en/of neem contact op met Joyce van Helden
voor het verzorgen van een uitvaart in Crematorium Laren:

 

Het adres van Crematorium Laren is Weg Over Anna’s Hoeve 1, 1251 SW Laren