Uitvaartcentrum / crematorium Almere

Begraafplaats en crematorium Almere biedt alle dienstverlening rondom de uitvaart onder één dak. Het crematorium beschikt over een uitvaartcentrum, daar kan je rustig afscheid nemen van je overleden dierbare. Er is een gezellig ingerichte koffiekamer waar je na de uitvaart samen kan komen met een hapje en een drankje.
De ruime aula is mooi ingericht met warme kleuren en houten accenten. Er zijn 130 zitplaatsen en 80 staanplaatsen.
En er is ook een Grand Café waar je op een informele manier de uitvaart kan laten plaatsvinden. Het is heel goed geschikt is voor kleinere groepen mensen.

In het Grand Café van crematorium Almere is een beeldscherm aanwezig waar je foto’s kan laten zien of video’s. Vanzelfsprekend kun je ook muziek luisteren. In deze ruimte kan je op traditionele manier afscheid nemen, maar de ruimte leent zich ook heel goed voor een informele setting waarbij de gasten binnen druppelen, iets te drinken krijgen en plaatsnemen aan een tafeltje, of in een halve cirkel rondom de overledene. Waarna je samen op intieme wijze afscheid kan nemen.

Een plakje cake is al lang niet meer. Met consumpties kun je ook sfeer creëren. Aan het einde van de dag een biertje met een bitterbal, in de middag een luxe belegd broodje of in de ochtend een petitfour met koffie of thee.
Zij hebben een uitgebreide menukaart waar je uit kan kiezen. Staat jullie favoriete consumptie niet op de consumptielijst? Vraag ernaar, meestal kan het wel besteld worden.

Qua faciliteiten heeft het crematorium ook alles in huis. Er is een goed audio- en videosysteem en een livestream voor degene die niet fysiek aanwezig kunnen zijn. Als uitvaartverzorger kan ik een prachtige compilatie maken met muziek en foto’s zodat het afscheid een waardevolle herinnering wordt.

De sfeer in het crematorium is gemoedelijk en gastvrij, alle medewerkers zijn behulpzaam en zeer attent.

 

Het adres van Uitvaartcentrum / crematorium Almere is Kruidenweg 3, 1312 SR Almere.